Aanmelden voor Sterk Inititatief

Tijdsindeling

Het traject duurt ongeveer 10 maanden. Alle deelnemers binnen één wijk of gemeente beginnen tegelijkertijd. Elke maand is er iets te doen: individuele coach afspraak, schriftelijk contact (vooral via email) of een gezamenlijke bijeenkomst. En tussendoor werk jij aan het bereiken van de doelen van jouw initiatief. Ieder in zijn eigen tempo en met zijn eigen mogelijkheden.

Aanmelden kan heel simpel

Stuur een mail of bel met de volgende informatie:

  • Bij welk initiatief hoor je zelf? In welke gemeente en welke buurt?
  • Wat is het voornaamste doel van het initiatief of de activiteit? Als je een website hebt, kun je ook daarnaar verwijzen.

We nemen vervolgens contact met je op om informatie te geven over de financiering. Jij bent namelijk onze opdrachtgever en huurt ons in. We helpen je met de financiering. Die vraag je namelijk aan bij bijvoorbeeld de gemeente. We bespreken wanneer we starten en hoe je hulp krijgt bij het aanvragen van budget.

Het doel is om jou te helpen bij je project en niet om allemaal moeilijke formulieren in te vullen. Dus dat maken we zo gemakkelijk mogelijk. In sommige gemeenten vraag je aan als groep, in andere juist individueel. Wij zoeken uit wat de meest efficiënte vorm is.

Wanneer de financiering is geregeld (met andere woorden, wanneer de aanvraag is toegekend), is jouw deelname aan Sterk Initiatief zeker.

Eerst meer informatie?

Misschien wil je eerst nog even informeel wat informatie over het project. Bel dan gerust en stel je vraag.

Mail naar Fenneke@urbanvillagers.org of bel 06-26506426

Tweede ronde in Voorburg vanaf maart

Het ondersteuningstraject ‘Sterk Initiatief’ is vorig jaar aangevraagd door bewoners zelf. Na een succesvol jaar begint nu de tweede ronde: Sterk Initiatief 2018!

Woon je in Voorburg en wil je nog meedoen dit jaar? Bel dan snel even met Fenneke. De deadline voor de aanvraag bij fonds Vlietwensen is namelijk 22 januari. Nadat Vlietwensen de aanvragen heeft beoordeeld, start het traject in maart ’18.

Sterk Initiatief in jouw buurt of gemeente?

Ben je zelf actief in je wijk en denk je dat er nog meer initiatieven zijn die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Dan kunnen we ook bij jou in  de wijk een traject starten. Neem contact op met Fenneke voor informatie en mogelijkheden.

Zijn er voorwaarden voor deelname?

Sterk Initiatief is bedoeld voor initiatieven en activiteiten die worden gedragen en uitgevoerd door vrijwilligers maar ook organisaties die met vrijwilligers werken. Van deelnemende initiatieven wordt verwacht dat zij zich helemaal inzetten voor een goed resultaat. Dus wil je echt jouw doelen bereiken? Meld je dan aan!

Een traject kan beginnen wanneer er minimaal vier initiatieven deelnemen.

Mail naar Fenneke@urbanvillagers.org of bel 06-26506426