Downloads

Gratis e-book

Welke ideeën uit de buurt zijn relevant? En voor wie zijn ze relevant? Als ze goed zijn voor de buurt, voor de omgeving, sociaal en fysiek, dan zijn ze de moeite waard om te bespreken. Maar niet alle goede ideeën van bewoners worden op het juiste niveau besproken. Ze komen niet op de agenda van de gemeente.

Gemiste kans. Want als je de doelen van bewoners, gemeente, welzijnsorganisaties en andere belanghebbenden in een buurt samenbrengt, dan blijken ze elkaar vaak heel goed aan te vullen.

Vul hieronder je gegevens in en download direct het gratis e-book

De vraag is dus: hoe krijg je de ideeën en de prioriteiten van bewoners op de gemeentelijke agenda?

Vul je gegevens in en download direct het gratis e-book met vier hoofdstukken vol tips en hulpmiddelen om de prioriteiten van jouw buurt te verbinden met anderen. Zodat je ze uiteindelijk op het juiste niveau kan bespreken. En zodat de gemeente met de buurt kan meebewegen.

Schrijf ‘Ja’ of ‘Nee’ indien je toestemming geeft aan Urban Villagers om je ook nieuwe relevante informatie en artikelen naar dit emailadres te sturen. Mocht de informatie niet meer relevant zijn, dan kan je je op elk moment uitschrijven. Zie onze privacyverklaring.