Over ons

Urban Villagers is een collectief van specialisten die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Iedere ‘urban villager’ draagt specifieke expertise en relevante ervaring bij.

people-

Kennis en ervaring

Urban Villagers voeren meer projecten tegelijkertijd uit en projectleiders kunnen verschillen per project. Met onze collectieve kennis en ervaring vullen wij elkaar aan om tot een goed uitgevoerde, relevante dienst te komen.

Daarbij geldt dat het vinden van gezamenlijke belangen eerst komt. En door het herkennen van die belangen een wederzijds vertrouwen tussen de partijen ontstaat.

Onze flexibele werkwijze sluit aan bij de netwerksamenleving waarop wij ons richten. Het aantal betrokken Urban Villagers kan dan ook verschillen per project.  En wie er precies betrokken zijn, hangt daar ook vanaf. We zorgen voor de juiste expertise bij elk project.

Meer informatie

Neem contact op met Fenneke van der Deijl over
-wie kan worden ingezet bij uw project
-hoe je zelf kunt aansluiten als Urban Villager

 

 

Urban village als basis

Urban Villagers werken vanuit het concept urban village zoals dat is ontwikkeld door Fenneke van der Deijl: een ideale buurt in een grote stad. Dit betekent dat onze projecten bijdragen aan het samenbrengen van bewoners onderling en andere belanghebbenden in een buurt. En het vormen en samenbrengen van netwerken en faciliteiten die horen bij een grote stad.

Wij hebben als doel sterkere buurten te maken, met een balans tussen vraag en aanbod en een focus op sociale vraagstukken.

 

 

 

Fenneke

Fenneke@urbanvillagers.org 06-26506426

Reacties zijn gesloten.