Contactgegevens

Welkom bij Urban Villagers

Zullen we binnenkort eens kennismaken?

Of wil je meer informatie over onze diensten?

Neem gerust contact met ons op, we kijken ernaar uit!

Zo kun je ons bereiken

E-mail info@urbanvillagers.org, Fenneke@urbanvillagers.org

Telefoon 06-26 50 64 26

Twitter @urbanvillagers

Live Fijn om af te spreken en elkaar te ontmoeten in een koffietentje, bij jou of op kantoor-aan-huis in Utrecht. Maar op dit moment misschien beter om te bellen, Face timen of iets anders op afstand.

Zo’n acht jaar geleden begon Fenneke van der Deijl met de oprichting van Urban Villagers. Met haar achtergrond op het gebied van interculturele communicatie, startte ze samen met een paar andere buurtbewoners een nieuwe buurtcommunity in Amsterdam. Het doel was om de mensen uit haar buurt met veel diversiteit samen te brengen. Men leefde namelijk vreedzaam langs elkaar heen.

Na een voortvarende start raakte de gemeente steeds meer geïnteresseerd in de activiteiten van de community en kreeg Fenneke door dat de doelen die zij zelf nastreefde, erg in lijn waren met de doelen van de gemeente. Maar ook met de doelen van verschillende andere buurtinitiatieven en organisaties. Iedereen wilde meer sociale cohesie en allen wilden de diverse groepen mensen betrekken bij wat er speelde in de buurt.

Maar niet iedereen sprak dezelfde taal. Soms letterlijk niet, maar vooral figuurlijk. Hoe weet je dan van elkaar wat je wilt als je het alle twee anders uitdrukt? Wanneer je verschillende verwachtingen hebt en ook verschilt in doelgroep en aanpak?

Het vinden, benoemen en vertalen van gezamenlijke doelen werd de missie van Urban Villagers.

Want dan kun je veel gemakkelijker bruggen bouwen. Gezamenlijke plannen maken. Samenwerken.

Nog steeds werkt Urban Villagers in alle projecten op basis van dat idee.

DownloadPrivacy Verklaring Urban Villagers